School voor Bevrijding en Geestelijk Strijd

13 november 2021
vanaf 10:00

Laat je trainen in bevrijding en geestelijke strijd!

13 november 2021
vanaf 10:00
Locatie
Zolder van de Leeuwuw
Rijshaak 10
Hardinxveld-Giessendam
Website

Laat je trainen in bevrijding en geestelijke strijd!

We starten weer onze training over bevrijding op, nu genoemd School voor Bevrijding en Geestelijke Strijd. Waarom deze training?

De Here Jezus belooft ons in Joh.14:12, dat wij dezelfde werken zullen doen als Hij deed, indien we in Hem geloven.

Markus 16 zegt dat o.a. de tekenen van bevrijding en genezing de gelovigen zullen volgen.

De definitie van een discipel is dat deze een afspiegeling is van zijn Meester. Om dat te kunnen bereiken is deze module in het leven geroepen. Een training die er op gericht is zelf deze werken te kunnen doen, in de kracht en in de afhankelijkheid van de Heilige Geest.

In Nederland werken verscheidene teams die deze principes toepassen en met opmerkelijke resultaten. Mensen komen vrij van gewoontes waar ze niet los van kwamen, worden genezen van verschillende ziekten en hun leven blijkt ineens vrij te zijn van de plagen waar ook ouders en voorouders mee kampten.

Hosea 4:6 zegt: Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis.

Veelal is onwetendheid de basis van deze problemen. Er niet mee om weten te gaan en de oorzaak en oplossing vanuit de Bijbel niet weten. Middels deze module wordt u toegerust om op een effectieve wijze mensen te kunnen bedienen voor genezing en bevrijding.

De training bestaat uit drie zaterdagen, die allen gevolgd moeten worden

Het zou geweldig zijn als je hierna in een team zou kunnen deelnemen, of er zelf eentje opzetten, uiteraard volgens deze principes.

Ook deze training vindt plaats in Hardinxveld-Giessendam en duurt drie hele zaterdagen, te weten: 30 oktober, 6 november en 20 november. Het is niet mogelijk om een zaterdag over te slaan, omdat we, naast de theorie, ook in groepjes uiteengaan om de praktijk te beoefenen. De kosten bedragen €30,= voor de hele training, incl. koffie en thee, zelf lunchpakket meenemen.


Locatie
Zolder van de Leeuwuw
Rijshaak 10
Hardinxveld-Giessendam