Getuigenis van Edward

Nog wat meer informatie naar aanleiding van mijn getuigenis film.

Getuigenis van Edward

Nog wat meer informatie naar aanleiding van mijn getuigenis film.
Na een lange reis, waarvan ik achteraf kan zien dat Hij me gedragen heeft, heeft dit alles geleid tot mijn doop op 21 juni 2015. Voor mij een heel speciale dag, omdat dit ook de geboorte dag is geweest van mijn moeder. Het begin, maar ook het einde van mijn recalcitrante uitstapje. Toeval bestaat niet, het zijn knipogen van God.

Alpha Cursus.


Al tijdens de bijeenkomsten van de Alpha cursus bleek al snel, Christen zijn is geen garantie voor een lang en gelukkig leven. Tegenslagen blijven komen, maar de manier waarop ik ermee om kan gaan is zo anders geworden sinds ik Jezus (weer) in mijn leven heb toegelaten. Ik heb gekozen om de deur wagenwijd open te zetten.  Tijdens het Alpha weekend heb ik voor me laten bidden, om vervulling met de Heilige geest. Dit is gebeurd, en hoe. De onbeschrijfelijke warmte die ik door heel mijn lijf heb gevoeld is geweldig geweest.

Bidden en handoplegging.


En dat Jezus nog steeds wonderen verricht, is bij mij duidelijk geweest. In september vorig jaar heb ik een ernstig auto ongeluk gehad. Hierdoor had ik enorme pijn in mijn nek en rug. Ik sliep slecht en kon me niet concentreren. Tijdens een van de ontmoetingen van onze huiskring (Gemeente Groei Groep) heb ik voor me laten bidden met handoplegging. Direct tijdens het gebed begon ik heftig te trillen en beven, maar voelde me zo warm worden van binnen. 2 Maal kraakte mijn nekwervels, en de pijn was direct weg. De volgende morgen kon ik letterlijk uit mijn bed springen. De pijn was verdwenen en nooit meer terug gekomen. Inmiddels is mijn vrouw zwanger en verwachten wij ons 1e gezamenlijke kindje. Dan hebben we samen 5 kinderen. Prijs de Heer, voor de wonderen die hij nog steeds doet.

Edward Roggeveen.

 

26-02-2020