Website tot stand gekomen.

Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen.

Website tot stand gekomen.

Hallo, ik ben Patrick Mulder uit Delfzijl. In 2015 ben ik begonnen met deze website.

Evangeliseren heeft de Heer mij diep in mijn hart gelegd. Na een zoektocht van een aantal jaren naar een nieuwe kerkelijke gemeente kwam ik,  samen met mijn vrouw en zoon terecht bij een Volle Evangelische Gemeente te Loppersum.  (omdat de kerk, waar wij kerkten op hield te bestaan). Met de visie: gericht op de grote opdracht.

Bij navraag wat wij als gemeente aan evangelisatie deden, werd al snel duidelijk dat er rondom straat evangelisatie etc. niets was. Maar omdat dit mij bezig hield, werd er tegen mij gezegd: als jij dit op je hart hebt, moet jij dit doen. Dus dat deed ik. Vele ideeën gingen door mij heen samen in gebed met God.

Dat er een website moest komen om, na het evangeliseren wat 'tastbaars' aan te kunnen bieden.

Om zo contact op te kunnen nemen en informatie te kunnen geven. Dat was al snel duidelijk. Over een domeinnaam voor zo'n website was ik nog aan het na denken.

Onder het werk biddend in gesprek met God kreeg ik een profetisch beeld. Ik zag een adresbalk met daarop geschreven: www.degroteopdracht.nl. Ik dacht bij mijzelf, dat bestaat allang, Iedereen kent toch de Grote Opdracht. 

Gelijk pakte ik mijn telefoon en ging kijken of de website al bestond.

Maar...de domeinnaam was nog vrij en heb ik hem gelijk terplekke gekocht! Helemaal onder de indruk, heb ik die zelfde week contact met een broeder uit de kerk gezocht. Hij is eigenaar van Kerkspot en bij hem heb ik diensten afgenomen. Vol enthousiasme begon ik met de invulling en opbouwen van deze website. Helaas liep alles al snel tegen; ik was alles zelf aan het invullen zoals ik dacht dat het goed was, en verloor hierdoor de moed een beetje.

Ik wist van niets, ik had alleen nog maar een domeinnaam en wat betreft de visie en invulling van de Site en welke kant God hiermee op wou wist ik niet. Totdat ik tegen God zei: ik kan het niet, wilt U het doen? en direct kreeg ik inspiratie en leiding van de Heilige Geest hierin. In de loop der tijd kreeg de website steeds meer vorm.

Een broeder die samen met zijn vrouw al tientallen jaren evangeliseert in de stad Groningen heeft mij in het begin geholpen met tekst invulling. 

De slogan: maak van de opdracht, jouw opdracht werd geborenDeze slogan is ontstaan om zoveel mogelijk christenen te informeren en te prikkelen ACTIEF te worden in de grote opdracht en zo ongelovigen bekend te maken met de blijde boodschap. Het Evangelie van genade en het Koninkrijk van Gods.

Alles is nog steeds volop in ontwikkeling.

Maar één ding weet ik zeker: als God dit werk blijft zegenen en dit alles afhankelijk blijft van Hem zullen er nog vele mooie dingen gebeuren tot de wederkomst van onze Geliefde Here Jezus Christus.

Uiteindelijk lijkt het mij erg mooi, om ooit in de toekomst als de Here het wil, een stichting op te zetten. Om zo organisaties in het buitenland, financiël te steunen in De Grote Opdracht. Om zo het Evangelie ook buiten onze landgrens te laten klinken.