Welkom bij de Grote Opdracht

Leuk dat je er bent!

Jij bent uniek en een idee van God. Ontdekt wat Gods plan met jouw leven is en lees het ”Evangelie in een notendop”.

Welkom bij de Grote Opdracht
De website: De Grote Opdracht is in 2015 opgericht met het doel om het Evangelie te verkondigen, zoals de Here Jezus opgedragen heeft ”Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen”.(Mattheus 28:16 t/m vers 20)

Waarom leef ik?

Want God heeft een doel met jouw leven; heb jij nooit gedacht, waarom leef ik?
Jij leeft omdat God dit gewild heeft; voordat Hij deze aarde maakte had God al gedachten over jou. Hij heeft jou bijzonder en uniek gemaakt. Er bestaat geen kopie van jou. Niemand bezit die eigenschappen die jou zo uniek maken! Dat betekent dat er niemand op aarde is die de rol, die God voor jou in gedachten heeft, van je over kan nemen. God heeft je heel bewust samengesteld met een bepaald doel voor ogen. Je bent hemels maatwerk! Al zou je de hele geschiedenis napluizen, je zou niemand zoals jij kunnen vinden.

Niemand reikt uit naar anderen op de manier zoals jij doet. Niemand spreekt jouw woorden. Niemand lacht op dezelfde manier als jij. Niemand heeft dezelfde unieke eigenschappen die jij bezit. Van jou is er maar één, dus wees jezelf. Er zijn al zoveel anderen.

God wil dat jij jezelf bent. We hebben allemaal een unieke vingerprint, maar ook een unieke ‘soulprint’. Dat is misschien nog niet wat jij op dit moment ziet als je naar jezelf kijkt, of wat anderen van jou zien. Maar het is wel datgene wat God voor ogen heeft.

Nieuwschierig?
Als je nieuwschierig bent geworden start dan het Evangelie in een “notendop” tour. Of lees eens getuigenissen om te zien wat God in het leven van andere mensen heeft gedaan.

Wat je ook beslist te doen, ik wens je veel Zegen,

Nieuw leven.

God wil dat je van binnenuit groeit en ontwikkelt tot wie je bent.
God heeft je nooit gevraagd om iemand anders te zijn. Maar hij roept je op om het beste uit jezelf te halen. Gods plan voor jou is dat je de beste versie van jezelf wordt, maar op dit moment zijn er misschien twee versies van jou. Er is de jij zoals God je bedoeld heeft en er is de jij zoals je vandaag bent.

Je echte identiteit ligt vaak diep verborgen door alle pijnlijke dingen die we hebben meegemaakt. Jezus wil je meenemen in een proces van genezing en herstel. Hij wil je helpen jouw unieke identiteit te ontdekken!

Neem de tijd om dicht bij God te zijn en laat je beïnvloeden door zijn liefde. Luister naar zijn hart dat klopt voor jou. Het is essentieel voor een gezond emotioneel leven dat je weet dat je geliefd bent, hoe dan ook. Die liefde zorgt ervoor dat je je niet meer laat leiden door goed- of afkeuring van andere mensen.

Gods liefde is de sleutel tot zelfaanvaarding en tot het ontdekken van wie jij werkelijk bent.eten wie je bent schept eigenheid en houvast. Dat geeft zoveel rust en maakt het leven zo ontspannen. Je voelt je vrij.

Het is nooit te laat om degene te zijn die je bedoelt bent om te zijn.

Om over na te denken

Voel jij je op dit moment vredig?