Geplaatst op Geef een reactie

Het oog op deze tijd

‘Als jij in een tijd als deze blijft zwijgen, zullen wij wel op een andere manier gered worden. Maar jij en je familie zullen omkomen. En wie weet of jij niet juist met het oog op deze tijd in het paleis bent terechtgekomen?’’
‭‭Esther‬ ‭4‬:‭14‬ ‭HTB‬‬

Het boek Esther laat zich lezen als een spannende roman. Het Joodse meisje, in ballingschap gevangen, wordt koningin. Een kwade man wil haar volk uitroeien en zij kan hen redden door een audiëntie bij de koning aan te vragen. Als ze weigert spreekt haar oom de woorden van deze tekst waarop zij toch tot handelen overgaat en het volk wordt gered.
De boodschap voor vandaag? Om ons heen gaan mensen verloren omdat ze Jezus niet kennen. Wij kunnen hen redden omdat we gered zijn om te redden en de boodschap van de genade kennen. Als wij het niet doen, wie dan wel?

Wees zo dapper als Esther, die haar leven op het spel zette om haar volk te redden. Welk offer willen wij geven voor de redding van zielen?

👍Like dit bericht, deel het en abonneer je om ook de volgende reels niet te missen

#christian daily devotion #christianpreaching #opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #NiemandMagStervenZonderJezus

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *