Geplaatst op Geef een reactie

Alles mogelijk

‘Jezus keek hen ernstig aan en zei: ‘Menselijk gesproken, niemand. Maar bij God is alles mogelijk.’’

Mattheüs 19:26 HTB

Bij God is alles mogelijk, dus niets onmogelijk. We nemen dat snel in onze mond, maar geloven we het ook echt? Want als puntje bij paaltje komt, of de nood aan de man, handelen we er dan ook naar? Of nemen we toch maar het zekere voor het onzekere? Een escape?
Zeggen dat je het gelooft of het ook doen kunnen mijlenver uit elkaar liggen. Toch gaat het om het doen, het handelen in het geloof dat bij God alles mogelijk is. Dat is spannend, ontzettend spannend, maar zo gaaf om te zien. Want, zoals Hebreeën 11:6 zegt, wie tot God nadert moet geloven dat Hij is en een verhoorder van gebeden. Als we dat geloven en het omzetten in daden zullen we iedere dag versteld staan van wat er allemaal mogelijk is bij Hem!

Dus geef er gehoor aan en zet het om in daden en stuur dit bericht naar 7 van je vrienden en vraag of zij het ook weer doen! Like  het pas daarna…!

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #bibleapp #aanmoedigen #sanvuren #weesnietbang #praymoreworryless #allesmogelijk

40 dagen heilig – Een uitdaging die je leven zal veranderen: https://40dagenheilig.wordpress.

https://linktr.ee/preachingdrummer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *