Geplaatst op Geef een reactie

Liefde

Zij hebben hem overwonnen, doordat het Lam zijn bloed voor hen gegeven heeft en doordat zij daar van hebben getuigd. Zij waren bereid hun leven ervoor te geven.

Openbaring 12:11 HTB

Lezen: Openbaring 12:7, 9-12 HTB

Ook te beluisteren op Podbean: Opfrisser, de podcast:  liefde

Een ander wapen, dat heel krachtig is in de geestelijke wereld, is liefde. Iemand die zowel van harte van de Here houdt, als van verloren medemensen, kan niet worden gestopt. Daar heb je dan ook alles voor over, zelfs je leven, als dat nodig mocht zijn. Dus wat is een kwartiertje eerder opstaan om voor verloren mensen te bidden dan nog voor moeite?!

En wat je doet uit liefde, heeft altijd effect. In 1Kor.13:7-8 zegt: alles bedekt zij, alles gelooft zij. De liefde vergaat nimmer meer. Het engels vertaalt het dat de liefde nooit faalt. Dus als liefde onze drijfveer is, en opofferingsgezindheid het gevolg, zijn we niet te stoppen in onze gebeden voor hen die we liefhebben en die we verloren dreigen te zien gaan, als ze Jezus niet aannemen. En we weten dat ons gebed belangrijk is, omdat God het gebruikt en satan er niet tegen kan. Hij siddert als wij bidden!

Dus laat zien wat het je waard is, hou vol in deze strijd, bid totdat er iets gebeurt, omdat je van hen houdt!

Gebed: Ja, Here Jezus, U bent mijn voorbeeld, ik ben Uw volgeling. U gaf uw leven. Opdat er niemand verloren hoeft te gaan. Uit liefde voor mij, uit liefde voor hen, voor wie ik bid. Daarom wil ik volharden, uit liefde, opdat ze vrijkomen en zullen worden gered. uw liefde dringt mij. Dank U voor de verhoring, in Uw Naam, Amen

Deze serie heet Wapens in de geestelijke strijd en is gebaseerd op het gratis boekje Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen van Lee E. Thomas

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *