Geplaatst op Geef een reactie

Tempel Reiniging

Hij zei tegen hen: “Er staat toch in de Boeken: ‘Mijn huis zal een gebedshuis zijn voor de volken. Maar jullie hebben er een rovershol van gemaakt!’ “’ Markus‬ ‭11‬:‭17‬ ‭BB‬‬

Als Jezus als een koning is binnengehaald met PalmPasen, gaat Hij naar de Tempel en vindt daar een woekerhandel in geld en goed. Het geld, met de beeltenis van de Keizer mocht de tempel niet in en werd gewisseld in de Joodse munt. Ook moesten dieren, waar toch iets mis mee was, geruild worden voor perfecte dieren. Dat ging tegen woekerprijzen en was tegen Gods woord. Daarom veegt Jezus het hele plein schoon, en voert Hij als een koning gerechtigheid uit!

Na Zijn dood, opstanding, Hemelvaart en Pinksteren woont God niet meer in een huis met mensenhanden gemaakt, maar in ons!
Dan is het onze verantwoordelijkheid om die tempel rein en zuiver te houden als we gastheer, gastvrouw zijn van Zijn tegenwoordigheid.

Opdat ook bij ons niet de boel op de kop gaat!

👍like dit bericht, deel het en abonneer je, opdat je niets meer mist!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *