Geplaatst op Geef een reactie

Vol van Gods kennis

Want ooit zullen alle mensen mijn macht en majesteit leren kennen. De aarde zal er vol van zijn, net zoals de zee vol is van water. (‭‭‭Habakuk‬ ‭2‬‬:‭14‬ ‭BB‬‬)

De kerken lopen leeg, steeds meer mensen hebben minder met God en met de kerk. Was Nederland ooit een christelijke natie, de tijd dat men rekening hield met God en Zijn gebod ligt ver achter ons. Je moet voor iedere godsdienst respect hebben, behalve voor het christendom. Helaas hebben velen, door hun hypocriete houding, het daar ook naar gemaakt en werd er vaak wet ipv genade verkondigd…
Maar, zegt onze tekst, ooit zullen alle mensen Zijn macht en majesteit leren kennen en zal de aarde vol zijn met de kennis van de Heer. niet met verstandelijke kennis, maar met het Hem kennen, als in een relatie, een intieme relatie. Want dat wil God zo graag, dat we Hem kennen zoals we onze eigen vader kennen, zijn stem uit duizenden herkennen en altijd, zonder kloppen, bij Hem binnen kunnen lopen, met alles wat ons bezig houdt. Ken je Hem al zo?

👍 Like dit bericht en als je lef hebt, stuur het door naar 7 van je vrienden en vraag of zij dit ook weer doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *