Geplaatst op Geef een reactie

Oren om te horen

‘En Hij zei tegen hen: Wie oren heeft om te horen, laat hij horen.’ Markus‬ ‭4‬:‭9‬ ‭HSV‬‬

Dat lijkt me logisch, dat je je oren gebruikt om te horen! Maar Jezus bedoelde niet alleen horen, maar juist ook begrijpen en toepassen!

Blijkbaar was het niet zo duidelijk in die tijd, want zelfs de discipelen krijgen later de uitleg. Later verwijt Jezus de schriftgeleerden en de farizeeen dat ze wel oren hebben, maar niet horen, er dus niets mee doen.

Ook in onze tijd hoor ik, zeker rond evangelisatie, wel rare opvattingen. ‘ we hebben flink gezaaid’ terwijl Jezus zei dat de oogst rijp en groot is! Geen boer die gaat zaaien als de oogst rijp is, anders gaat die verloren. Dus pak door en oogst! Met de juiste tools en mindset kan dat.

Jezus spreekt over een oogst van 30, 60 en zelfs hondervoudig.

Natuurlijk is zaaien goed, maar oogsten beter. Als je dat wilt leren neem contact op. Of doe mee met de 21 dagen Doeltreffend Bidden challenge! Dat werkt echt! Een van onze bijbelschool studenten heeft hier al 19 mensen mee tot Jezus geleid! Dat kan jij ook!

Want niemand mag sterven zonder Jezus!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *