Geplaatst op Geef een reactie

Dichtbij

‘Hij is dicht bij mensen die wanhopig zijn. Hij redt de mensen die alle hoop hebben opgegeven.’ Psalmen‬ ‭34‬:‭19‬ ‭BB‬‬

Soms lijkt het wel, als je getuigenissen van mensen hoort, dat je gigantisch in de problemen moet zitten om God pas te leren kennen.

En ik denk dat het vaak zo is, dat als alles voor de wind gaat, men God niet nodig heeft. Des te groter is dan Zijn genade dat wanneer we dan beseffen, in een wanhopige situatie, als we alle hoop hebben opgegeven, Hij er toch is, zonder verwijten, vol liefde en compassie. Ja, zo is Vader God. Hoe groter de nood, hoe dichterbij Hij is.

Maar gelukkig hoeven we het niet zover te laten komen, het is geen voorwaarde om Zijn aanwezigheid te ervaren, dat kan in iedere situatie, op elk moment!

Wat Hij wel wil is dat we naar Hem toekomen en ons overgeven, totaal. Maar als we dat doen, onder welke omstandigheden dan ook, Hij is altijd dichtbij.

Je redding is maar 1 gebed bij je vandaan!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *