Geplaatst op Geef een reactie

Groot en machtig

‘Want U bent groot en machtig. U bent een machtig Koning. Alles in de hemel en op de aarde is van U. U bent de allerhoogste Koning.’ 1 Kronieken 29:11 BB

David mag van de Here God de tempel niet bouwen, omdat er teveel bloed aan zijn handen kleeft. Zijn opvolger, Salomo mag dat wel doen. Maar David mag al wel de voorbereidingen treffen en dat doet hij, samen met het volk. En dan komt deze uitbarsting van lofprijzing!
Dat God groot en machtig is, dat Hij een machtig koning is. Dat alles in de hemel en op de aarde van Hem is en dat Hij de allerhoogste koning is. Er is niemand zoals onze God.
Heb jij dat al ervaren in je leven, dat God niet te evenaren is, niets of niemand in Zijn schaduw kan staan, maar wij er wel in overnachten kunnen. Hij is zo groot, zo goed, onvoorstelbaar. En Hij wil onze Vader zijn. Daar word je of stil van of je barst in lofprijzing uit. Iets anders kan haast niet!

Like daarom dit bericht en als je lef hebt, stuur het door naar 7 van je vrienden en vraag of zij dit ook weer doen! En help het evangelie verspreiden

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #bibleapp #grootenmachtig

40 dagen heilig – Een uitdaging die je leven zal veranderen: https://40dagenheilig.wordpress.

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *