Geplaatst op Geef een reactie

Vrijgesproken

Vrijgesproken

En nu we door ons geloof zijn vrijgesproken van schuld, hebben we vrede met God. Die vrede hebben we te danken aan onze Heer Jezus Christus. (Romeinen 5:1 BB)

Ik vind boeken en films waar rechtszaken in voorkomen altijd genieten, zeker de Amerikaanse. Waar men de jury probeert de beïnvloeden met allerlei tricks en trucs
Maar ook wij hebben deelgenomen aan een rechtszaak, toen de tegenstander ons aanklaagde bij het Hoogste gerechtshof en ons probeerde schuldig te verklaren door al onze zonden, fouten en blunders aan te dragen bij Vader God, de hemelse rechter. Maar toen de archief engel op de betreffende data de dossiers opzocht, bleken die er niet te zijn. Allemaal gewist en volledig gecleaned door het bloed van Jezus!
De satan had dus geen zaak en moest afdruipen en wij werden vrijgesproken en kregen vrede met God.
Wanneer de aanklager jou dus weer eens aan je verleden herinnert, proclameer deze tekst en hij verdwijnt. Zaak gesloten wegens gebrek aan bewijs!

‘En nu we door ons geloof zijn vrijgesproken van schuld, hebben we vrede met God. Die vrede hebben we te danken aan onze Heer Jezus Christus. (Romeinen 5:1 BB)

 Like daarom dit bericht en als je lef hebt, stuur het door naar 7 van je vrienden en vraag of zij dit ook weer doen! En help het evangelie verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *