Geplaatst op Geef een reactie

Loflied

‘Zing een loflied wanneer u de tempelpoort ingaat. Laat het in zijn voorhof klinken en prijs zijn naam.’ Psalmen‬ ‭100‬:‭4‬ ‭HTB‬‬

Op het moment dat ik deze video maak is het zondag, de dag dat we gewoon zijn naar de kerk te gaan. De gewoonste zaak van de wereld. Niemand die ons belemmert, of een strobreed in de weg legt.

Toen deze psalm geschreven werd ging men 1 x per jaar naar de tempel in Jeruzalem, een reis vol ontberingen, zeker niet altijd makkelijk. Dan snap je dat wanneer men dan eindelijk op de plaats van bestemming aangekomen was, er een loflied losbarstte als men door de poorten van de tempel naar binnen ging en er blij gezang klonk als men in de voorhof was.

Misschien ga je straks naar je kerk, zoals altijd, of sla je over en kijk je de livestream. Besef dan dat het zijn in Zijn tegenwoordigheid niet de gewoonste zaak van de wereld is. In veel plaatsen in de wereld moet men dat in het verborgene doen.

Maar laat als je naar binnengaat je hart overstromen van dankbaarheid:

‘En ik ga door de poorten met een loflied, want ik wil U ontmoeten deze dag!’

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *