Geplaatst op Geef een reactie

Medewerkers gezocht


Wij zijn Gods medewerkers en u bent Gods akker. Of anders gezegd: Gods gebouw.’
‭‭1 Korinthiërs‬ ‭3‬:‭9‬ ‭HTB‬‬

Waar je ook komt, overal zie je de bordjes hangen: ‘Wij zijn op zoek naar medewerkers’. In het Koninkrijk van God is het niet anders. Zoals we al eerder gezien hebben heeft God ervoor gekozen om ons in te zetten voor de redding van mensen. Ons, dus geldt dat ook voor jou!

Het mooie is dat je er geen opleiding voor nodig hebt, maar dat iedereen, door de Heilige Geest, bekwaam wordt gemaakt. In zijn kracht kunnen we onze schroom verliezen. Ikzelf, bijvoorbeeld, ben best een verlegen persoontje. Als ik in een winkel iets moet vragen schuif ik dat vaak af op mijn vrouw, als ze er intrapt, tenminste. Maar ben ik op straat om mensen aan te spreken en te vertellen dat God van hen houdt en een geweldig plan met hun leven heeft, dan ben ik zo vrijmoedig als wat. Dat is niet mijn verdienste, dat is de Heilige Geest in mij!

En wat is er heerlijker dan samen met iemand naar Jezus toe te gaan en te vragen of Hij in hun hart komt? Een heerlijk moment, vol vreugde, waarbij de engelen boven een feestje vieren! Want er is blijdschap in de hemel over één zondaar, die zich bekeert.

God zoekt jou! Hij wil je zo graag inzetten, met al je gaven en talenten, om een wereld, verloren in schuld, te bereiken. Om de hel te plunderen, zoals Reinhard Bonnke zei, en de hemel te bevolken. God heeft er alles aan gedaan: Hij gaf zijn Zoon, uit liefde, waardoor de prijs betaald is, wil niet dat er ook maar iemand verloren gaat, stortte de Heilige Geest uit, zodat wij het kunnen, in zijn kracht. De bal ligt bij ons!

Ben je beschikbaar? Want als je solliciteert heb je de baan! En ik beloof je: je zult er geen spijt van hebben. Durf uit je comfortzone te stappen en zeg: Ik wil!

Gebed: Ja Vader, ik wil! Ik vind het eng, maar ik wil Uw medewerker zijn om de oogst van zielen binnen te halen. Hier ben ik, Heer, vul mij, gebruik mij, zend mij, voor Uw glorie en opdat niemand verloren gaat!

Met 👍liken, delen en abonneren help je me om zo het goede nieuws te verspreiden

Wil je dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan: https://chat.whatsapp.com/BWAlmRXQ1k87muLBKxA8Gz

Ook als leesplan ‘de Grote Opdracht’ te beluisteren op YouVersion

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummeR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *