Geplaatst op Geef een reactie

Richt je gedachten

‘En, broeders en zusters, richt je gedachten op alles wat waar, eerlijk, heilig, vriendelijk, mooi en goed is.’ Filippenzen‬ ‭4‬:‭8‬ ‭BB‬‬

Een aanmoedig van de apostel Paulus aan de gemeente van Filippi om hun gedachten te richten op een aantal positieve dingen: waar, eerlijk, heilig, vriendelijk, mooi en goed. Want waar je over denkt, waar je in je gedachte mee bezig bent, zal ook tot uitdrukking komen in de dingen die je doet.

Daarom is het zo belangrijk om positief te denken, omdat er dan ook positiviteit uit je gaat komen en dat beïnvloedt wie je bent en wat je doet en wat je uitstraalt.

Gelovigen bij uitstek zouden de meest positieve mensen ter wereld moeten zijn, want zij weten dat ze een hoopvolle toekomst hebben. En dat niets en niemand hen dat kan afnemen.

Juist die ingrediënten die Paulus hier noemt behoren daarbij. Visualiseer ze voor jezelf en straal dat uit, wordt iedereen vrolijker van, jijzelf als eerste!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

Video gemaakt met

BIGVU teleprompter app

 

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *