Geplaatst op Geef een reactie

Zijn Koninkrijk Heerst

‘De HEERE heeft Zijn troon in de hemelen bevestigd, en Zijn Koninkrijk heerst over alles.’ Psalm103‬:‭19‬ ‭HSV‬‬

Het koninkrijk van God, hèt thema in het evangelie van Matheus, maar ook al in psalm 103 vermeld. Zo belangrijk dat als we dat prioriteit 1 geven in ons leven, God Zelf belooft om voor ons te zorgen. Tot in detail.

En deze psalm zegt dat dat koninkrijk heerst over echt alles. Want God is in de hemel, maar hier op aarde zien we daar de uitwerking van.

En dat koninkrijk is dus relevant vandaag de dag, beïnvloedt ons hele zijn en wil gehoord, gezien en gedemonstreerd worden. De opdracht waarmee de discipelen op pad werden gestuurd luidde dat mensen zich moesten bekeren, omdat het koninkrijk nabij was en dat ze dat moesten laten zien door de zieken te genezen, demonen uit te drijven etc. Dat was toen en dat is nu nog steeds van kracht! Niet ingetrokken, dus nog steeds behorend tot de koninklijke missie. Het heerst dus ook over ons.

Als je Gods koninkrijk bepalend wil laten zijn is geloven echt niet saai, het is 1 groot avontuur. Super spannend en interessant tot op de laatste bladzijde! Alleen, je moet het gewoon doen!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *