Geplaatst op Geef een reactie

Brullende leeuw

‘Wees verstandig en let goed op. Jullie vijand, de duivel, loopt rond als een brullende leeuw die een prooi zoekt. Hij zoekt wie hij kan verslinden. Verzet je tegen hem, sterk in je geloof. Vergeet niet dat je broeders en zusters over de hele wereld dezelfde problemen meemaken als jij.’ 1 Petrus‬ ‭5‬:‭8‬-‭9‬ ‭BB‬‬

Een duidelijke waarschuwing die we hier krijgen van Petrus. Van zijn collega Paulus weten we hoe we ons moeten beschermen met de geestelijke wapenrusting, maar ook hier krijgen we een les.

Als hij in de buurt komt met verleidingen etc. moeten we ons dus verzetten. Het niet lijdzaam ondergaan, nee zelf je tanden laten zien. Hij is tenslotte ontwapend en ten toongesteld en voor gek gezet. Hij is dus eigenlijk zijn tanden en nagels kwijt.

Een van de wapens die wij hem geven zijn onze angst voor hem en onze onwetendheid wie wij zijn in Christus. Als we die gebruiken moet hij wijken in Jezus naam.

De derde taktiek is ons onwetend houden over die positie, maar na vandaag lukt dat hem niet meer toch? Wij zijn meer dan overwinnaar!

👍like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *