Geplaatst op Geef een reactie

Dagelijks brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood.’
‭‭Mattheüs‬ ‭6‬:‭11‬ ‭HSV‬‬

De discipelen zien dat Jezus een man van gebed is. Regelmatig trok Hij Zich terug om alleen te zijn met Zijn hemelse vader. Maar ze zien ook dat Zijjn gebeden impact hebben. Daarom vragen ze Hem om hen te leren bidden. En Hij leert hen, en ons, het Onze Vader. Niet zozeer om dat dagelijks woordelijk te bidden, maar meer als een raamwerk voor ons gebed.

En één van die gebeden is onze dag tekst: ‘Geef ons heden ons dagelijks brood.’
‭‭

God is de God Die voorziet, die niet wil dat Zijn kinderen honger lijden, een van Zijn namen is JHWH Jireh, de Voorziener. Hij wil betrokken zijn bij onze noden, zelfs als dat zo basaal is als ons eten.

Maar het gaat ook dieper, uit het verhaal van de Kanarese vrouw uit Mattheüs‬ ‭15‬:‭21‬-‭28‬ ‭weten we ook dat brood genezing en bevrijding is, en dat zelfs de kruimels genoeg zijn om dat te volbrengen!

Voor beiden noden mag je vandaag aankloppen bij je hemelse Vader, Die nog meer voor ons wil zorgen dan aardse vaders kunnen!

En Hij wil het ons geven, in overvloed

👍 Like het, deel het, abonneer je en help zo mee om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *