Geplaatst op Geef een reactie

De enige weg

‘Jezus zei tegen hem: “IK BEN de weg en de waarheid en het leven. Alleen door Mij kun je bij de Vader komen.’ Johannes‬ ‭14‬:‭6‬ ‭BB‬‬

Dat is nogal een geweldige claim, die Jezus hier doet! Niet alleen dat Hij Zich weer presenteert als de JHWH, de Ik ben, zegt Hij ook nog eens, de weg, de Waarheid en het Leven zijn, de enige Weg tot de Vader. Er is geen andere!

Ooit sprak ik eens iemand die daar aan twijfelde, dat er ook nog wel andere wegen zouden zijn. Toen vroeg ik hem: denk je dat als er een andere weg zou zijn zonder dat de Vader Zijn enige Zoon had hoeven laten lijden en sterven, Hij die dan wel gekozen zou hebben? Hij moest mij het antwoord schuldig blijven.

Er is geen andere weg dan door Jezus. Punt uit. Einde!
Jezelf overgeven aan die Weg en die Waarheid betekent het Leven, dat nooit meer stopt, ontvangen! Overgave aan Hem is de enige weg om Zijn genade te ontvangen.

Niet langer over nadenken, gewoon doen!

👍like dit bericht, deel het en abonneer je, opdat je niets meer mist!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *