Geplaatst op Geef een reactie

Dezelfde

‘Jezus Christus is gisteren, vandaag en voor eeuwig Dezelfde.’ Hebreeën‬ ‭13‬:‭8‬ ‭BB‬‬

Het stond met grote letters op het Malieveld, in 1958, deze geweldige proclamatie, tijdens de campagne van evangelist T.L. Osborn .

Vele duizenden kwamen naar Den Haag, werden genezen, aangeraakt, vervuld, gedoopt in de Heilige Geest. Nederland was dezelfde niet meer. Tot op de dag van vandaag vinden vele volle evangelie- en Pinkstergemeenten daar hun oorsprong. Wat geweldig! Rolstoelen bleven leeg achter, krukken lagen her en der verspreid, het Holland Wonder was een feit.

Maar wat toen gebeurde kan ook vandaag weer, als er mensen uit de boot stappen, in geloof, jij en ik, om de zieken te genezen, demonen uit te drijven, doden op te wekken., kortom dezelfde boodschap die Johannes de Doper en Jezus brachten: bekeer je want het Koninkrijk van God is dichtbij je gekomen!

En misschien lees je dit bericht of bekijk je deze video en heb ook jij een wonder nodig, leg je hand op de plaats waar de pijn of de aandoening zit!

Ik spreek volledig herstel, genezing en verlossing over je uit en gebied iedere ziekte iedere kwaal te verdwijnen in Jezus Naam. Genees, nu!

👍 Like het, deel het, abonneer je en help zo mee om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *