Geplaatst op Geef een reactie

Huis op de rots

‘Wie naar Mij luistert en doet wat Ik zeg, is verstandig. Hij lijkt op een man die zijn huis op een rots bouwt.’Mattheüs‬ ‭7‬:‭24‬ ‭

Hoe vaak deze bijbeltekst al niet verkeerd geciteerd of uitgelegd is, is onbegrijpelijk. Zelfs het bekende kinderliedje geeft het verkeerd weer: dat we ons huis op Jezus moeten bouwen willen we verstandig zijn.

Maar Jezus zelf zegt iets heel anders, als we naar Hem luisteren en doen wat Hij zegt, lijken we op een verstandig man die zijn huis op de rots bouwde. Luisteren in de zin van gehoorzamen, zoals moeders hun kinderen vermanend toespreken: wil je nu wel eens luisteren!

En doen wat Jezus zegt is heel breed, de bergrede bijvoorbeeld, maar ook de opdrachten om de wereld in te gaan om het goede nieuws van Gods koninkrijk te vertellen en als demonstratie de zieken te genezen, demonen uit te drijven en de doden op te wekken, en dat ook nog eens gratis!

We hebben nogal een weg te gaan maar waarom zouden we niet gewoon vandaag gaan beginnen? Ik zeg doen!

👍like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *