Geplaatst op Geef een reactie

Trouwe God

‘Maar de Heer is trouw. Hij zal jullie sterk maken en jullie beschermen tegen de duivel.’
‭‭2 Tessalonicenzen‬ ‭3‬:‭3‬ ‭BB‬‬

Paulus zegt het hier, Zo lijkt het althans, even tussen neus en lippen door: dat Jezus trouw is en hen zal bewaren voor de boze, het kwaad. Paulus wist, uit eigen ervaring, hoe die te keer kan gaan waardoor het geloof van zeker jonge gelovigen kan wordt getest!

Maar wat een bemoediging, we worden sterk gemaakt, door de kracht van de Heilige Geest en beschermd tegen de duivel, de personificatie van het kwaad. Uit de Efeze brief leren we dat God ons daarvoor de geestelijke wapenrusting geeft.

Dat is dus geen tegenstelling maar een aanvulling opdat we wanneer we sterk zijn in de Here en ons sterken in Zijn macht, die wapenrusting aan kunnen doen, waardoor we beschermd worden tegen de aanvallen van de tegenstander

Gods bescherming bestaat dus uit iets wat we iedere dag moeten aandoen en gebruiken. Een veiligheidsgordel werkt ook alleen maar als je die omdoet, anders is het zinloos!

👍like, deel en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *