Geplaatst op Geef een reactie

Zo lief

Want God houdt zoveel van de mensen, dat Hij zijn enige Zoon aan hen heeft gegeven. Iedereen die in Hem gelooft, zal niet verloren gaan, maar zal het eeuwige leven hebben.’
‭‭Johannes‬ ‭3‬:‭16‬ ‭BB‬‬

Ik noemde deze tekst al eerder deze week. Een tekst die iedereen uit het hoofd zou moeten weten. Het evangelie in een notendop.

De reden dat Jezus naar de aarde kwam was de liefde van God de Vader. En God is gul, Hij gaf het liefste wat Hij had, Zijn enige Zoon. Opdat er feitelijk niemand verloren hoeft te gaan en het eeuwige leven voor iedereen beschikbaar is. De manier omdat te ontvangen is geloof. Geloven dat het voor jou ook is en Hem aannemen als je Heer, Redder en Verlosser.

Dan krijg je niet, straks misschien, als je goed je best doet, zoals nog steeds veel mensen denken, het eeuwige leven, nee dan HEB je het en niemand kan je dat meer afpakken. En dat begint hier en nu, omdat je leeft in een ander koninkrijk en je je daarnaar mag uitstrekken.
Dat gun je toch iedereen?

👍like dit bericht, deel het en abonneer je, opdat je niets meer mist!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *