Geplaatst op Geef een reactie

De Opdtanding en het Leven

‘Jezus zei tegen haar: “IK BEN de opstanding en het leven. Iedereen die in Mij gelooft, zal leven, zelfs als hij al gestorven is. En iedereen die leeft en in Mij gelooft, zal nooit meer sterven. Geloof je dat?”’ Joh.‬ ‭11‬:‭25‬-‭26‬ ‭BB‬‬

Deze woorden spreekt Jezus tegen Martha, de zus van Lazarus op haar verwijt dat als Hij ter plekke was geweest het allemaal niet gebeurd zou zijn.

Dan dus weer een IK BEN statement: ‘de opstanding en het leven’ en de belofte dat wie in Hem gelooft zal leven , zelfs als die gestorven is, sterker nog dat we niet eens meer zullen sterven! Dat staat er niet echt in het Grieks. Er staat: de gelovende in Mij , ook al sterft hij, zal leven!

Wat een belofte, wat een troost als ons al geliefden ontvallen zijn, die geloofden.
Maar ook wat een boost ons dat kan geven om voor hen te bidden, die nog niet geloven, dat de bedekking weg gaat en ze Jezus zullen aannemen.

Ons motto is: ‘niemand mag sterven zonder Jezus!’. Want als je Hem kent ontvang je eeuwig leven, nu al en het gaat maar door! Dat gun je toch iedereen?!

👍like dit bericht, deel het en abonneer je, opdat je niets meer mist!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *