Geplaatst op Geef een reactie

Belijden en geloven

‘Want als je met je mond hardop zegt dat Jezus de Heer is, en met je hart gelooft dat God Hem uit de dood heeft teruggeroepen en levend heeft gemaakt, ben je gered.’
‭‭Romeinen‬ ‭10‬:‭9‬ ‭BB‬‬

Wanneer wij mensen tot Jezus leiden vragen wij hen het gebed om redding altijd ‘hardop en met je hart’ te bidden. Dat is gebaseerd op dit schriftgedeelte.

Er zijn mensen die zeggen dat ze het wel zachtjes doen, maar dat klopt dus niet!’ Waarom niet?’ Zul je misschien zeggen, God kan toch je gedachten lezen? Wat maakt dat nu uit? God kan dat inderdaad wel, maar de duivel niet en hij moet het ook weten, dat hij weet iemand verloren is, die is overgegaan uit de duisternis naar het koninkrijk van de Zoon van Gods liefde!

O ja, hij zal altijd proberen de bewuste persoon terug te winnen, en soms zie je de geestelijke strijd direct losbarsten, maar hier staat het duidelijk: je bent gered, behouden! Dat pakt niemand je meer af!

Heb je dat nog nooit gedaan? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *