Geplaatst op Geef een reactie

Beschermende schild

‘Maar Here, U bent mijn beschermende schild en U houdt mijn eer hoog. U bent mijn enige hoop! Alleen uw kracht houdt mij overeind.’
‭‭Psalmen‬ ‭3‬:‭4‬ ‭HTB‬‬

David bevindt zich in een benarde situatie, waaraan bij overigens zelf debit is. Zijn zoon Absalom is tegen hem in opstand gekomen en nu moet hij vluchten voor zijn eigen vlees en bloed!

Maar ondanks alles vertrouwt hij op de HERE God, omdat hij dat in het verleden vaker heeft meegemaakt dat hij moest vluchten en men hem naar het levens stond. Maar altijd was de HERE daar, JHWH , de God die er is, Die functioneert als een beschermend schild, die zijn eer hooghoudt en zijn enige hoop is, alleen Zijn kracht houdt hem overeind!

David heeft geleerd niet op de omstandigheden heden te kijken, maar op zijn God te blijven zien.

Misschien stormt het op dit moment in je leven, is al je hoop en hetgeen je op vertrouwde verdwenen, neem een voorbeeld aan David, die boven de omstandigheden stond en zelfs rustig kon gaan slapen (vers 6). Hij is te vertrouwen, echt. Ik weet het!

👍like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *