Geplaatst op Geef een reactie

De oogst is groot

‘Toen zei Hij tegen Zijn discipelen: De oogst is wel groot, maar er zijn weinig arbeiders. Bid daarom tot de Heere van de oogst dat Hij arbeiders in Zijn oogst uitzendt.’
‭‭Mattheüs‬ ‭9‬:‭37‬-‭38‬ ‭HSV‬‬

Het is deze tekst die onze stichting haar naam gaf: st. Arbeiders in de Oogst, omdat er daar gewoon te weinig van zijn en omdat bleek dat als ze er zijn ze vaak ook niet toegerust zijn. Ze doen dan maar wat.

Ons motto is dat als we iets doen het ook effect moet sorteren. Als mensen voor bevrijding komen, ervaren ze vrijheid, als we voor genezing bidden gebeuren er mooie dingen. Als we evangeliseren worden er zielen gewonnen, en dat kan omdat we de woorden van Jezus serieus nemen: dat de oogst groot is en de velden wit.
Als mensen volgens de principes van het boekje Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen ( heb je al gedoneerd voor nieuwe boekjes?) gaan bidden komen ze tot geloof!
Zeker als ze de 21dagen doeltreffend bidden uitdaging doen! Nog niet gedaan? Ga het doen!

We leren uit de gelijkenis van de wijnstok dat iedere tak, die geen vrucht draagt, afgehouwen wordt en in het vuur geworpen. Zo’n rank vreet de energie op die de wijnstok nodig heeft om druiven te produceren. Daarom is het goed om jezelf af te vragen of hetgeen je doet in Gods koninkrijk inderdaad vrucht draagt, anders moet je het lef hebben om er mee te kappen!

Toets het samen met de Heilige Geest.
De oogst ìs groot, de arbeiders weinig. Onze opdracht is om voor die arbeiders te bidden! Doe je mee, iedere dag om 9:38uur! Zet het alarm op je telefoon en bid voor Arbeiders en als je dan toch bezig bent, bid ook voor ons!
Zet ⏰🙏 in de comment als je het gaat doen!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Help je mee om 4000 exemplaren Doeltreffend Bidden voor Verloren Mensen te laten drukken? Doneer hier

https://www.doneeractie.nl/boekjes-doeltreffend-bidden/-86537#

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *