Geplaatst op Geef een reactie

Dronken

‘Maar word vol van de Geest en spreek tegen elkaar met psalmen, lofliederen en liederen in talen van de Geest. Zing en jubel met je hele hart voor de Heer.’ ‭‭Efeziërs‬ ‭5‬:‭19‬ ‭BB‬‬

Eigenlijk hoort vers 18 er ook bij, waar staat dat we ons niet aan wijn moeten bedrinken, maar vol moeten zijn van de Heilige Geest. Dat voorbeeld is niet zomaar gekozen, denk aan het commentaar van de mensen op Pinksteren, ze dachten dat ze dronken waren.

En het kan voorkomen dat je een beetje dronken bent van de Geest, omdat je waggelt als er voor je gebeden is en je de controle kwijt lijkt te zijn, of niet meer kunt stoppen van het lachen. En feitelijk is dat ook zo, omdat je Hem de controle geeft.

En de werkwoordsvorm waar hier voor gekozen is, is er een die continuïteit aanduidt. Het is dus niet eenmalig, nee constant vol van de Geest. Het voordeel is dat je er geen kater van krijgt.

Want het is geen optie, maar gewoon keihard nodig! En nog gratis ook!

👍 Like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Leren in tongen te bidden? https://youtu.be/2ASy2Lo_TS4

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *