Geplaatst op Geef een reactie

Duizend generaties


‘Daarom moet u weten dat de HEERE uw God is. Híj is God, de getrouwe God, Die het verbond en de goedertierenheid in acht neemt voor wie Hem liefhebben en Zijn geboden in acht nemen, tot in duizend generaties.’
Deuteronomium‬ ‭7‬:‭9‬ ‭HSV‬‬

Wat een zegen voor onszelf en voor de generaties die uit ons voortkomen, tot in het duizendste geslacht, als we Hem, de HEERE God, JHWH Elohim, erkennen als God, Hem liefhebben en Zijn geboden in acht nemen, doen wat Hij van ons vraagt.

Andersom is het ook zo, doen we dat niet, dan komen we onder de vloek, wij en onze kinderen en hun kinderen.
Zo kan het zijn dat we ook onder de zegen, of de vloek, leven van de generaties voor ons. Reden om te kijken of je onder de vloek of onder de zegen leeft!

Want als we onder de vloek van de ons voorgaande geslachten leven, dan kunnen wij dat stoppen.

Je ziet soms hele families onder zo’n vloek leven en het gaat maar door. Denk bijvoorbeeld aan verslavingen, seksuele onreinheid, maar ook erfelijke ziekten. Het eerste wat een dokter vraagt als je daar met klachten komt is of het in de familie voorkomt!

Jij bepaalt of jij en je kinderen en kleinkinderen onder de zegen of de vloek leven. En dat heeft niets met redding te maken, want dat is genade, maar hoe je omgaat met wat je meekrijgt van je ouders en hun ouders en wat je weer doorgeeft!

Kies dan voor het leven, van jezelf en van de generaties die na je komen! Het is het waard!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *