Geplaatst op Geef een reactie

Geen woorden, maar….

En wees daders van het Woord en niet alleen hoorders. Anders bedriegt u uzelf.
Jakobus‬ ‭1‬:‭22‬ ‭HSV‬‬

Één van de redenen dat mensen de kerk en het geloof vaarwel zeggen is omdat mede gelovigen hen onjuist behandeld hebben. Huichelaars zijn het, stuk voor stuk’ hoor je dan in hun relaas. En je staat met je mond vol tanden, omdat je weet dat het klopt. Dooddoenende one liners helpen niks, plaatsvervangend vergeving vragen misschien wel, maar zwijgen past ons zeker.

Jacobus leert ons duidelijk in zijn brief dat we niet alleen hoorders, maar juist ook daders moeten zijn, van het woord. Een club-lied van een bekende voetbalclub komt dan meteen in je gedachten…

Christen zijn betekent als Christus zijn. Hij is ons grote voorbeeld en als iemand de daad bij het woord voegde was Hij het wel.
Discipelschap betekent doen wat de Meester deed.

Mijn wens voor 2024 is dat niemand het geloof meer vaarwel zegt vanwege iets verkeerds wat wij hebben gedaan wat niet in overeenstemming was met wat ze zeiden, maar dat juist mensen geraakt worden, zoals die jongeman die afgelopen zondag naar voren kwam voor gebed en ook wilde hebben wat deze mensen hebben’ waarna mijn vrouw hem tot Jezus mocht leiden!

Zullen we dat afspreken met elkaar? Deal!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge! En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *