Geplaatst op Geef een reactie

Geschapen

‘U bent het waard, Heere, te ontvangen de heerlijkheid, de eer en de kracht, want U hebt alle dingen geschapen, en door Uw wil bestaan zij en zijn zij geschapen.’ Openbaring‬ ‭4‬:‭11‬ ‭HSV‬‬

Ik weet niet of je wel eens naar die prachtige natuur docs kijkt, maar steevast hoor je daar dat men uitgaat van de evolutie theorie, ja, nog steeds theorie!

De aarde is zoveel miljoen jaar oud en we stammen allen af van de eerste levende cellen uit de zee, die weer na de oerknal zijn ontstaan. Ja, hier op aarde zit men er toch flink naast.

In ieder geval weten ze het in de hemel wel, getuige dit vers uit het boek Openbaring. Daar staat het gewoon zwart op wit, zullen we het ook allemaal zingen: dat de Here God het waard is de eer en de heerlijkheid en de kracht te ontvangen omdat? Het alles zo mooi geëvalueerd is? Nee omdat Hij allle dingen GESCHAPEN heeft, en het door Zijn wil bestaat en geschapen is. De hemel weer het, nu de aarde nog!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *