Geplaatst op Geef een reactie

Onzichtbaar

‘Maar dan moeten we niet letten op de zichtbare dingen, maar op de onzichtbare dingen. Want de zichtbare dingen zijn tijdelijk, maar de onzichtbare dingen zijn eeuwig. ‭‭
2 Korintiërs‬ ‭4‬:‭18‬ ‭BB‬‬

Als wij evangeliseren is 1 van de vragen die we stellen aan mensen of ze voor 100 procent zeker weten of ze naar de hemel zouden gaan als ze op dat moment zouden sterven. Je staat verbaasd over de antwoorden.

Opmerkelijk is dat veel christen, kerkmensen zo je wilt, dat niet weten, twijfelen en mensen die totaal nergens aan doen volmondig ja zeggen.

Laatst zag ik een quote dat dit een van satans strategieën is. Mensen in onwetendheid houden over hun redding zodat ze niet weten wie ze zijn in Christus en ook niet navenant handelen, zodat ze zijn rijk geen schade kunnen berokkenen en zij, die nog niet gered zijn in de waan laten dat ze dat wel zijn en zich dus niet bekeren en verloren zullen gaan.

Wat is het belangrijk dat we beide groepen bij Jezus brengen opdat ze gered worden, want niemand mag sterven zonder Jezus!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *