Geplaatst op Geef een reactie

Gezonden Woord

‘zo zal ook mijn woord, dat uit mijn mond uitgaat, zijn: het zal niet leeg tot Mij terugkeren, maar het zal doen waar Ik blij mee ben en volbrengen waartoe Ik het zend.”’ Jesaja‬ ‭55‬:‭11‬

Gods Woord is krachtig, scherp als een twee snijdend zwaard. Er is leven in en doet waartoe God het zend, ja, het geneest zelfs, leert ons psalm 107. En het Woord, dat uit Zijn mond uitgaat, zal niet leeg terugkeren, maar doen wat Hem behaagt, waar Hij blij van wordt en volbrengen waartoe het uitgezonden wordt.

Met Johannes 1 in onze gedachten, weten we dat het Woord levend geworden is, in het begin bij God was, ja Zelf God geworden is en onder ons gewoond heeft, dat het Jezus is! Vol van scheppingskracht, want Hij sprak en het was er, Hij gebood en het stond er.

En als wij dan dat Woord, als we zeker weten dat het uit Zijn mond komt, gebruiken, dan is het ook nog een machtig wapen om satan en zijn trawanten te verslaan, zoals Jezus dat deed in de woestijn.

En moeten zij en wat ze brengen: ziekte en dood en ongeluk wijken, als we dat in de naam van Jezus, het vleesgeworden woord, gebieden!

Zo sterk is het, want daar wordt Hij blij van!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *