Geplaatst op Geef een reactie

Leer mij Uw wil


Leer mij Uw welbehagen te doen,
want U bent mijn God. Laat Uw goede Geest mij leiden in een geëffend land.Psalm143‬:‭10‬ ‭HSV‬‬

Redding is nodig om ons uit Egypte te krijgen, symbool van slavernij, maar discipelschap is nodig om Egypte uit ons te krijgen, las ik laatst ergens.

Gods wil doen, gehoorzaamheid, is de ultieme vorm van discipelschap. En de leiding van Gods Goede Geest, zoals de Heilige Geest hier genoemd wordt, is daarbij onmisbaar.

Het al dan niet luisteren naar Zijn aanwijzingen, ook in de dagelijkse dingen van ons leven, kan de koers bepalen en de uitkomst beïnvloeden.

Hem iedere dag uitnodigen om je in alles te leiden, maakt iedere dag weer spannend en een avontuur. Zoals ik wel vaker zeg, wie denkt dat geloven saai is, heeft zich nog nooit volledig aan Hem overgegeven.

Maar de Geest wil je ook leiden in een geëffend land. In de tijd dat deze psalm geschreven werd waren de wegen niet zo comfortabel als ze nu zijn. Wegen die geëffend waren, waren blijkbaar ontdaan van allerlei obstakels en kuilen waren dichtgegooid zodat het redelijk te doen was.

Zo wil ook de Heilige Geest ons vandaag leiden en ons helpen dwars door obstakels en oneffenheden te gaan, op weg naar onze bestemming, het beloofde land.

Zijn aanwijzingen volgen, Zijn wil doen kan je voor vele rampen behoeden. Moet je ze wel opvolgen natuurlijk, dat dan weer wel!

Met 👍 liken, delen en abonneren help je me om het goede nieuws te verspreiden

Dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan!

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!En zie mensen voor je ogen gered worden!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok!

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *