Geplaatst op Geef een reactie

Leven in het licht

‘Maar als wij in het licht van God leven, zoals Hijzelf in het licht is, dan zijn wij één met elkaar en wast het bloed van zijn Zoon Jezus ons schoon van al onze zonden.’
‭‭1 Johannes‬ ‭1‬:‭7‬ ‭HTB‬‬

Duisternis en licht, een grotere tegenstelling is er haast niet. Jezus is het licht van de wereld en wij zijn dat op onze beurt ook weer. Daarom moeten we transparant zijn, geen verborgen agenda’s, maar eerlijk en betrouwbaar tegen over onze mede broeders en zusters.

Dan zijn we éën met elkaar, hebben er gemeenschap , koinonia, met elkaar en mogen we weten gereinigd te zijn door het kostbare bloed van Jezus! Is dat niet geweldig?

Maar het tegenovergestelde is ook waar! Als we in de duisternis blijven, hebben we geen gemeenschap met elkaar en worden we dus niet gereinigd…!

Maar wij kiezen! Laat het duister achter je en kies licht, ook hierin moeten er Jezus volgen, in het licht leven, zoals Hij! Schijn vandaag!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *