Geplaatst op Geef een reactie

Nauwe weg

‘“Ga binnen door de nauwe poort, want wijd is de poort en breed de weg die naar de ondergang leidt, en velen zijn er die daardoor binnengaan.’
‭‭Het Evangelie naar Matteüs‬ ‭7‬:‭13‬ ‭

Je hebt ze misschjien wel eens gezien, die platen over de brede en de smalle weg. Op de brede weg is het gezellig: een kermis, een kroegje, enz., maar op het eind het eeuwig brandend vuur.

Op de smalle weg is het een en al soberheid. Niks gezelligheid, saai, een kerk, wat mensen bij elkaar, lange rokken, lang haar, daar wil toch niemand op wandelen? O ja, aan het eind de hemel, dat dan weer wel.

En op het origineel het ‘Alziend oog’, God die alles ziet, zogenaamd, maar het is afkomstig uit het occulte en de vrijmetselarij.

Is dat het christelijke leven? Geen wonder dat de kerken leeglopen en niemand meer iets met God of gebod te maken wil hebben!

Nee, het is pure, armoedige religie. Waarom is de poort smal? Omdat je niets mee kunt nemen, al je bagage, je eigen gerechtigheid moet je achter laten, anders pas je er niet door.

Want de hemel bereik je niet met goede werken, maar uit genade, door geloof. En dat dan je leven verandert is uit liefde en niet uit de wet.

Laat alle ballast achter en kom zoals je bent, met lege handen. Dan pas kan je door de enge poort en de smalle weg, niet anders!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *