Geplaatst op Geef een reactie

Niets onmogelijk

‘Want voor God is niets onmogelijk.”’
‭‭Lukas‬ ‭1‬:‭37‬ ‭BB‬‬

We bevinden ons midden in de aankondiging van de geboorte van Johannes de Doper, door de engel Gabriel aan de, al op leeftijd zijnde Zacharias. Die heeft zo zijn bedenkingen bij die aankondiging en spreekt zijn twijfel uit. Voorlopig het laatste wat hij zegt, want de engel slaat hem met stomheid, tot aan de geboorte kan hij niets zeggen en moet met een lijtje zich verstaanbaar maken.

Twijfel legt je je het zwijgen op, maar geloof laat je spreken! Twijfel dus niet, maar geloof en spreek en handel ernaar!

En de reden is onze tekst: ‘Want voor God is niets onmogelijk.’ En dat kunnen we ook omdraaien: als dus niets onmogelijk is bij God, is ALLES mogelijk . En niets is niets en alles is alles! De mogelijkheden zijn dus onbeperkt. Later zegt Jezus dat ook nog eens tegen ons, Zijn discipelen: Alles kan, als je maar geloof hebt.”’Markus‬ ‭9‬:‭23‬ ‭BB‬‬

En dan worden wij ineens de uitvoerende macht en ons geloof de motor waarom dat kan. Maar dat geloof is een van de gaven van de Geest, die we ontvangen als we vervuld worden en blijven in de Heilige Geest.

Onbeperkte mogelijkheden, mede mogelijk gemaakt door God Zelf èn ons!

👍 Like het, deel het, abonneer je en help zo mee om het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *