Geplaatst op Geef een reactie

Omdenken

‘U moet niet worden als de mensen die zich niets van God aantrekken. U moet anders worden, door een nieuwe manier van denken. Dan kunt u ontdekken wat God wil. En wat Hij wil, is goed, aangenaam en volmaakt.’ Romeinen‬ ‭12‬:‭2‬ ‭HTB‬‬

De wereld denkt een nieuw fenomeen te hebben bedacht, het zogenaamde ‘omdenken’ maar wij weten dat het gewoon uit de Bijbel komt en het daar een nieuwe manier van denken heet.

Het is anders denken dan de wereld doet, denken vanuit het Koninkrijk, vanuit de hemel. Als wij met Christus plaats genomen hebben in de hemelse gewesten en vanuit die positie naar ieder probleem hier op aarde kijken en handelen, is wat hier een gigantische berg lijkt, dan maar een molshoop.

Zoals dat is als je in een vliegtuig ✈ zit en naar beneden kijkt. En ons denken wordt vernieuwd, doordat het wordt vervangen door de gedachten van Christus.

Dan is alles in een hemels, koninklijk perspectief en is het onmogelijke mogelijk. Dat is toch om blij van te worden, of niet dan?

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *