Geplaatst op Geef een reactie

Vrede brengers

‘Gelukkig zijn de mensen die vrede brengen, want zij zullen kinderen van God worden genoemd.’
‭‭Mattheüs‬ ‭5‬:‭9‬ ‭HTB‬‬

Vredebrengers, vredestichters, mensen van vrede. Niet zomaar vrede, geen ruziezoekers, alhoewel dat zeker ook niet bij kinderen Gods thuishoort.

Nee brengers van de vrede, die alle verstand te boven gaat, de vrede tussen God en mensen, door het offer van Jezus Christus, Zijn Zoon. In 2 Korinthe 5:18 zegt Paulus dat wij de bediening der verzoening hebben.

Iedere persoon die we tot Jezus leiden ontvangt die verzoening met Vader God, Die Zelf, de God van de Vrede genoemd wordt. In het Oude Testament al: Jahweh Shalom.

En die vrede komt alleen door het offer van Jezus aan het kruis. Vrede is niet de afwezigheid van oorlog, maar de aanwezigheid van God.

Ik laat vaak mensen, nadat ze het Gebed om Redding hebben gebeden, en Jezus hebben uitgenodigd in hun hart, even diep ademhalen. Ze ervaren dan al die rust en die vrede!

Hij alleen kan die geven en wij mogen die brengen! Mooi hè?

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *