Geplaatst op Geef een reactie

Zoeken en vinden

‘U zult Mij vinden als u Mij zoekt en het oprecht van Mij verwacht.’ Jeremia‬ ‭29‬:‭13‬ ‭HTB‬‬

De situatie, waar we onze dagtekst vinden, is als volgt: Juda, het twee stammenrijk is weggevoerd naar Babel. Jeremia de profeet, schrijft hen een brief, omdat er valse profeten zijn die zeggen dat het maar even zal duren, maar niets is minder waar! Wij weten dat het zo’n 70 jaar zal zijn. Het volk moet zich dus settelen en zich voorbereiden op een lang verblijf in de ballingschap.

Midden in die brief vinden we onze tekst: dat als we God oprecht, met ons hele hart zoeken, Hij Zich zal laten vinden. Voorwaarde is dus: oprecht, met je hele hart! Niet een beetje, maar oprecht, niet halfwas, nee volledig! Het volk is niet voor niets weggevoerd, dat was vanwege het hardnekkig dienen van andere goden en God duldt dat niet. Hij wil rücksichtslose toewijding: 💯 procent!

Dat gold toen, dat geldt nu nog net zo, misschien nog wel meer! Niet heulen met de vijand, niet op twee gedachten hinken, Jesus first! Volledige toewijding! Ga jij ervoor! Hij laat Zich vinden!

👍Like het, deel het en abonneer je om zo het goede nieuws te verspreiden

Doe mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *