Geplaatst op Geef een reactie

Kom in actie

‘En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen.’
Markus‬ ‭16‬:‭15‬ ‭HSV‬‬

Vandaag is het de laatste dag in het leesplan over de Grote Opdracht. We begonnen met Mattheüs 28:19 en eindigen nu met de Markus versie. Maar beiden beginnen met GA! Want onze God is een God van actie! Kom in beweging, ga er op uit en predik het evangelie!

Stil zitten is er niet bij. Het woord wat hier voor prediken is gebruikt is eigenlijk hetzelfde als voor heraut. Een heraut moest de boodschap van de koning vertellen aan de mensen, het proclameren en demonstreren. En dan trok hij het hele land door. Dus actie!

En als gevolg daarvan worden wij, de gelovigen, herkenbaar aan de tekenen, die ons volgen. Demonen worden uitgedreven, zieken genezen, in nieuwe tongen gesproken. Want het Koninkrijk van God is een koninkrijk van kracht en God bevestigt het Woord met tekenen en wonderen (vers 18).

Zo mogen wij er vandaag op uit gaan, in die kracht van de Heilige Geest, om de oogst binnen te halen. Ik hoop dat je de afgelopen dagen geënthousiasmeerd geworden bent, in vuur en vlam gezet voor Jezus. Om die levens veranderende boodschap te gaan brengen in jouw leefomgeving. Opdat niemand verloren gaat, want niemand mag sterven zonder Jezus.

Gebed: Wat een geweldige opdracht hebt U ons gegeven en wat een verantwoordelijkheid. Maar ik wil er voor gaan, in Uw kracht. Hier ben ik, Heer, zend mij!

Met 👍liken, delen en abonneren help je me om zo het goede nieuws te verspreiden

Wil je dit dagelijks in je Whats App ontvangen, meld je dan aan: https://chat.whatsapp.com/BWAlmRXQ1k87muLBKxA8Gz

Ook als leesplan ‘de Grote Opdracht’ te beluisteren op YouVersion

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8hx1MYKrrWr&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #WIBIC #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummeR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *