Geplaatst op Geef een reactie

Terechtwijzing

‘Niemand vindt het prettig terechtgewezen te worden, op het moment zelf worden wij er alleen maar verdrietig van. Maar later zien wij dat het toch goed is geweest, de terechtwijzing heeft ons geholpen mensen te worden die goed doen en vrede brengen.’
‭‭Hebreeën‬ ‭12‬:‭11‬ ‭

Opvoeden, tuchtigen, woorden die van toepassing zijn op de dagtekst van vandaag. Terechtwijzing is misschien nog wel te zwak, omdat het wel iets is wat niet prettig overkomt, in eerste instantie. Maar het is wel voor onze eigen bestwil, omdat het ons op koers houdt.

Eén graad afwijken van de koers kan een schip op en hele andere bestemming doen terechtkomen, en dat wil je niet.

Ieder van ons heeft een roeping en een bestemming, die God op ons leven gelegd heeft. Het wandelen in die bestemming is dus ons doel. En het is voor een ieder van ons weer anders.

En als we afwijken van de koers, dan worden we gecorrigeerd. Dat lijkt dan even schrikken en soms moet dat wat hardhandig omdat we eigenwijs en bokkig zijn.

Maar als we beseffen dat het was omdat we anders ons doel zouden missen, maakt het alles weer goed. Want je doel missen is zonde, dat wil je toch niet?

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *