Geplaatst op Geef een reactie

Licht en glans

‘De volken zullen naar je licht toekomen en koningen naar de glans van je dageraad.”’
‭‭Jesaja‬ ‭60‬:‭3‬ ‭EBV24‬‬

In een tijd als deze, waar zoveel ernstige dingen kort na elkaar gebeuren, denk aan de aardbevingen van de laatste tijd, de hevige bosbranden, klimaatverandering en de gevolgen daarvan zoals hevige overstromingen, oorlog in ons eigen werelddeel, waar we iedere dag wel wat van merken, en natuurlijk niet in de laatste plaats wat er in Israël en Gaza gebeurt, waardoor er duizenden mensenlevens op het spel zijn komen te staan, raken mensen in paniek en beginnen ze meteen om de wederkomst van de Here Jezus te roepen. En de Geest en de Bruid horen dat ook te doen, maar niet uit angst!

In Jesaja 60 zien we dit vers en ook de vorige 2, die geplaatst zijn in de toekomende tijd. Israël wordt opgeroepen om op te staan en te stralen (vers 1) en aangezien wij nu, na Pinksteren ingelijfd zijn in dat oude bondsvolk mogen we dat, in verbondenheid samen doen. Dan komt vers drie tot uiting, dat wanneer wij stralen, schitteren, volken en hun leiders naar òns toe zullen komen, naar ons licht, wat we voor de wereld moeten zijn en naar onze glans van de dageraad, wat weer naar Jezus verwijst.

Dus niet wegkruipen, maar eropuit, om de eindtijd oogst binnen te halen, als het licht der wereld, in vuur en vlam voor Jezus! Zodat de mensen weten dat ze naar ons toe moeten komen om dat Licht ook te ontvangen en te zijn!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *