Geplaatst op Geef een reactie

Bidden in de Geest

‘En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de Geest, daartoe wakende met alle volharding en Ik smeking voor alle heiligen;’ Ef‬ ‭6‬:‭18‬ ‭NBG51‬‬

Het, vaak vergeten, maar zeer belangrijke zevende wapen van de geestelijke wapenrusting: bidden en smeken in de Geest. Met name gericht in de geestelijke strijd rondom verloren zielen.

Dat is niet zomaar een gebedje, dat is voorbede in optima forma, omdat het geleid wordt door de Geest, in je eigen taal, of in tongen, de taal die je krijgt, als je in de Heilige Geest gedoopt wordt. Heb je die nog niet, klik dan eens op de link in de bio om het te ontvangen!

Want het is zo belangrijk dat we bidden in de kracht en onder de leiding van de Heilige Geest, dat de vijand er alles aan gelegen is om onze slagkracht in de lucht te verzwakken en uit te schakelen door allerlei leugens en fabels over tongentaal te verspreiden.

Maar je ziet het vandaag de dag, als een stad wordt ingenomen wordt er eerst gebombardeerd, de bolwerken geslecht, waarna de grondtroepen de stad in gaan!

Laat je dus niet misleiden en gebruik dit zo belangrijke, 7de wapen in de strijd!

👍 Like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Leren in tongen te bidden? https://youtu.be/2ASy2Lo_TS4

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *