Geplaatst op Geef een reactie

Geest der waarheid

‘Maar als de Heilige Geest komt, zal Hij jullie de weg wijzen naar de volledige waarheid. Wat Hij jullie zal zeggen, heeft Hij niet uit Zichzelf, maar Hij geeft door wat Hij hoort, en Hij zal bekendmaken wat komen gaat.’ ‭‭Joh‬ ‭16‬:‭13‬ ‭HTB‬‬

Een paar dagen nog, dan is het Pinksteren, het feest van de uitstorting van de Heilige Geest. Mooi dat YouVersion, de Bijbel app, met teksten komt over de persoon van de Heiluge Geest!

Vandaag beschrijft Jezus die als de Geest der waarheid, die de waarheid niet uit Zichzelf heeft, maar uit Jezus, die van Zichzelf zei de Weg, de Waarheid en het Leven te zijn. Alleen door het volbrachte werk van Jezus kon de Heilige Geest komen. En Hij zal ons in die Waarheid, dus in Jezus leiden, de uitwerking van het volbrachte werk, leiden.

En Hij zal bekend maken wat komen gaat, wat weer op profetie duidt. Want het getuigenis van Jezus is de Geest van profetie zegt Openbaring 19:10.

Dus telkens, als we van Jezus getuigen, wat Hij in ons leven gedaan heeft, zijn we aan het profeteren, is dat niet mooi?

👍Like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *