Geplaatst op Geef een reactie

Verkleedpartij

‘God heeft u uitgekozen en houdt van u. Kleed u daarom met innerlijk medeleven, goedheid, nederigheid, zachtaardigheid en geduld.’
‭‭Colossenzen‬ ‭3‬:‭12‬ ‭HTB‬‬

Kinderen vinden het meestal leuk om zich te verkleden, want dan ben je ineens iemand anders. In geestelijk opzicht is dat eigenlijk net zo. Alleen is het omgedraaid, omdat je iemand anders geworden bent, omdat je opnieuw geboren bent, draag je nu wat anders.

Er worden hier 5 nieuwe kledingstukken genoemd: innerlijk medeleven, goedheid, nederigheid, zachtaardigheid en geduld. Stuk voor stuk karakeigenschappen die we ook bij Jezus terugvinden! En ook te herleiden zijn aan de vrucht van de Geest.

Alleen ligt hier de nadruk op het zelf kiezen om deze dingen aan te doen. En natuurlijk wil de Heilige Geest je daarbij helpen, want zonder Hem zijn we nergens. Maar wij kiezen om deze kleren aan te doen, om daarmee op Jezus te gaan lijken, te zijn zoals Hij. Dat is het gevolg van Hem volgen, bij Hem in de leer zijn.

Zodat ze aan de ‘kleren’ die we dragen de verandering zien! Ander pakkie aan vandaag dus, maar jij kiest!

👍 Like het, deel het en abonneer je!

Je leven nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tk en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preaching-drummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *