Geplaatst op Geef een reactie

Die gezindheid

‘Laat daarom die gezindheid in u zijn die ook in Christus Jezus was, Filippenzen‬ ‭2‬:‭5‬ ‭HSV‬‬

Die gezindheid, wat wordt daarmee bedoeld? Dat lees je in de volgende verzen, waar opgenoemd wordt dat Jezus zeven keer vernederd werd toen Hij, Zijn goddelijkheid afleggende, naar de aarde kwam om daar te sterven voor de zonden van de totale mensheid en daardoor het aanbod van Gods genade vrijzette zodat er niemand meer verloren hoeft te gaan

Hij deed dat voor jou, Hij deed dat voor mij. Zijn gezindheid was dus totale wegcijfering! Onvoorstelbaar! wat een liefde!

En Hij vraagt dus dezelfde gezindheid van ons, dat wij, ongeacht wat het ons kost, alles opofferen om die boodschap van genade te brengen aan een wereld ‘verloren in schuld’ opdat er niemand verloren gaat.

Als we dat beseffen dan stoppen de uitvluchten meteen, dan is evangelisatie ineens wèl jou ding! Jezus zegt in Lukas 19:10, dat Hij gekomen is om het verlorene te zoeken en te redden en Hij zegt dat als we Hem volgen, we vissers van mensen zullen zijn.

Laat die gezindheid dan bij ons zijn, zoals die bij Jezus was, wat het ons ook kost!

To win the lost at any cost!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *