Geplaatst op Geef een reactie

Grote Kracht

‘Want als u Hem beter leert kennen, zal Hij u door zijn grote kracht alles geven wat u nodig hebt om werkelijk goed te leven,’
‭‭2 Petrus‬ ‭1‬:‭3‬ ‭HTB‬‬

Het koninkrijk van God bestaat niet uit woorden maar uit kracht. (1Kor.4:20). Niet onze eigen kracht, maar de kracht van de Heilige Geest.

En die kracht onrvangen we, niet omdat we die verdienen, maar omdat we die zo keihard nodig hebben. Maar vanuit onze intimiteit met God, en de relatie met de Heilige Geest weten we wie we zijn, in Christus, en wat onze autoriteit is en hoe we die moeten gebruiken om goed te leven en de werken van het Koninkrijk te doen: zielen te winnen, zieken te genezen, melaatsen te reinigen, gebondenen te bevrijden, ja, zelfs doden op te wekken! Intimiteit, identiteit, autoriteit.

En alleen doordat de Heilige Geest, met de kracht, Die Jezus deed opstaan uit de dood, in ons woont en op ons is. Dan zal niets ons meer onmogelijk zijn! Dat is toch onvoorstelbaar? Maar toch belooft Jezus dat ons, Zijn discipelen!

Daarom kunnen we het Koninkrijk van God proclameren en demonstreren en dezelfde werken doen, die Jezus ook deed (Joh.14:12) Lets do this!

👍liken, delen en abonneren en help zo mee het goede nieuws te delen

Doe jij al mee met de 21 dagen doeltreffend bidden challenge!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.nl en doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *