Geplaatst op Geef een reactie

Dienaar

 

‘Integendeel, Hij legde zijn grote macht en heerlijkheid af, nam de gestalte aan van een dienaar en werd een mens. Herkenbaar als mens, vernederde Hij Zich en gehoorzaamde tot het uiterste, zelfs tot in de dood aan het kruis.’ Filippenzen‬ ‭2‬:‭7‬-‭8‬ ‭HTB‬‬

Je moet het je maar eens voorstellen. Jezus, Yeshuah, de Zoon van de Allerhoogste , bij de Vader, al van eeuwigheid wonend. Die heerlijke plaats, in al zijn glorie en luister, miljarden engelen tot Zijn beschikking hebbend, die Hem dienden.

Legde dat allemaal af, Zijn grote macht en majesteit, Zijn koninklijke luister en nam de gestalte aan van een dienstknecht, niks heersen, alleen maar dienen. En werd een mens, zoals jij en ik, vernederde Zich, Schepper werd schepsel, en God werd mens een mens was God en Hij leefde onder ons!

Hij gehoorzaamde tot aan het einde, wist van geen opgeven, zelfs tot aan de dood van het kruis. En waarom?

Omdat Hij zoveel van ons houdt en niet wil dat er ook maar één iemand verloren gaat maar dat iedereen wordt gered! Dat is mijn Jezus!

👍 Like het, deel het en abonneer je!

Je hart 💓 nog nooit echt aan Jezus gegeven? Ga naar www.gratisgeschenk.tken doe het nu!

Volg me op TikTok: https://www.tiktok.com/@preachingdrummer56?_t=8cRFJbQkGfS&_r=1

#opfrisser #preachingdrummer #christiantiktok #christelijkeTikTok #dagtekst #YouVersion #Jezus #Jesus#NiemandMagStervenZonderJezus #christian daily devotion # Redding #salvation #christianpreaching

https://linktr.ee/preachingdrummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *